Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
habitatge
L'oficina Antidesnonaments de Palma aconsegueix aturar el 62% dels desnonaments en el seu primer any
20/07/2016 Drets i Llibertats

El batle de Palma, José Hila, juntament amb el regidor d'Urbanisme, Habitatge Digne i Model de Ciutat, Antoni Noguera, i la cap de l'Oficina Antidesnonaments, Margalida Cladera, han exposat aquest dimarts el balanç del primer any d'aquesta oficina que ha aconseguit aturar un total de 148 expedients de desnonaments d'un total de 237 presentats, la qual cosa representa el 62 per cent del total, segons informa dBalears

Així mateix, han destacat que més del 50 per cent de les persones que sol·liciten ajuda a l'Oficina, són famílies amb fills i «és un drama que es quedin sense casa», per això van llançar aquesta mesura de la qual es troben «molt orgullosos» dels resultats, ha expressat l'edil.

Noguera també ha exposat que no s'han pogut evitar 75 desnonaments; quatre d'ells hipotecaris, ja que no hi ha hagut contacte amb l'entitat bancària, 61 de lloguer i 10 per ocupació il·legal. A més, en l'oficina s'han tramitat 774 expedients.


Un total de 60 famílies al mes

En aquest sentit, Cladera ha expressat que «cada mes hi ha un total de 60 famílies que demanen ajuda amb la gestió del llançament o les clàusules de la hipoteca».

Finalment, tant Hila com Noguera han exposat «la necessitat» d'un canvi en la Llei Hipotecària a nivell estatal, ja que «haurien de tenir una oficina antidesnonaments» i que «si la Llei fos més favorable als ciutadans» el treball realitzat seria «més fàcil d'executar», han expressat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid