Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CAT
L'alcalde de Cardona denuncia amenaces per portar el CAT a la matrícula

Se sospita que rere les amenaces a l'alcalde de Cardona per haver-se manifestat contra la multa al CAT hi ha el portal espanyolista i ultra "Dolça Catalunya"

17/07/2016 Drets i Llibertats

Arran dels correus amb insults i amenaces contra l’alcalde de Cardona per ERC, Ferran Estruch, l’ajuntament d'aquesta població ha denunciat el fet als Mossos d’Esquadra. Aquestes amenaces estan relacionades amb la multa que un agent de la Policia Local va posar a una veïna del poble per portar el CAT a la matrícula del seu vehicle.

Com a resposta a aquestes amenaces el consistori ha emès un comunicat en què, malgrat que no posa en qüestió la feina de la Policia Local, s'aclareix que en cap cas es va coaccionar l’agent que va posar la multa.  L’ajuntament també ha expressat, a través d'un escrit molt conciliador, que l'agent "no ha incorregut en cap irregularitat en la tramitació de la multa, sinó que aquesta segueix el seu tràmit, i en tot cas, serà el Servei Català de Trànsit qui decidirà sobre l’estimació o desestimació de les al·legacions que presenti l’afectada".

Les amenaces es va iniciar després que l'alcalde manifestés que no estava d'acord amb la multa, malgrat que volia "dialogar amb l’agent i amb la persona afectada, ja que aquesta es va dirigir a ell, denunciat un abús de l’autoritat i manques de respecte reiterades per part de l’agent". Segons recull la notícia de ElSetmanari.cat, l’alcalde sempre s'ha mostrat obert a "aclarir els fets i trobar-hi solucions".

La mà negra de la ultradreta

El Regió7 destaca que les amenaces contra Estruch es van iniciar arran de les seves declaracions en aquest mitjà, en què criticava la sanció  tramitada per l'agent. Aquesta informació va ser recollida més endavant pel portal espanyolista i ultra "Dolça Catalunya" -amb molts vincles a la comarque del Bages-, que ha reinterpreta  "fins al punt d'inventar-se que va ser l'alcalde qui va trucar a aquest diari per fer aquestes declaracions, quan, en realitat, va ser Regió7 qui es va posar en contacte amb Estruch perquè fes una valoració sobre la multa del seu agent."

La notícia del web ultradretà, del qual se sospita que està rere les amenaces a l'alcalde, encapçalava la seva notícia amb el destacat "Conozca a Ferran Estruch, el cacique separatista que decide qué parte de la ley tiene que saltarse la policía de su pueblo."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid