Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit de la concentració i xiulada popular a Girona per la visita del Rei d'Espanya

Els regidors de la CUP-Crida per Girona han intentat lliurar una carta a Felip de Borbó

02/07/2016 Política

Èxit de la concentració i xiulada popular contra la presència del Rei d'Espanya a Girona. Els regidors de la CUP-Crida per Girona han intentat lliurar una carta a Felip de Borbó però se'ls ha impedit l'accés a l'auditori.

Carles Puigdemont formava part dels 1.100 convidats (entre els quals també hi havia la consellera de Presidència, Neus Munté i l'alcaldessa, Marta Madrenas) que han escoltat el discurs del cap de l'Estat espanyol a l'auditori de la Devesa en el lliurament dels premis anuals que atorga la Fundació Princesa de Girona (FPdGi). La presència de l'alcaldessa (CiU) a l'acte contradiu els acords del passat 25 de gener del Ple de l’Ajuntament de Girona quan es va decidir: 1) manifestar novament que el títol “Princesa de Girona” no representa a la ciutat; 2) anul·lar l'acord de Ple en què es va condecorar a l’actual rei Felip VI amb la medalla, bastó i espadí de la ciutat; i 3) condicionar la participació institucional de l’Ajuntament de Girona envers les activitats que realitza la Fundació Princesa de Girona a un canvi de nom de la mateixa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid