Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Declaració de principis dels Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans (CSPC)

Text amb la declaració de principis dels Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans (CSPC), organització antirepressiva de l'independentisme català, publicada el març de 1980

10/07/2016 El fil roig

l. Els Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans som un moviment de defensa i suport de tots els independentistes catalans empresonats, exiliats i represaliats per les forces d’ocupació.

2. També ens proposem reivindicar la memòria de tots els patriotes caiguts en la lluita per l’alliberament nacional.

3. Els Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans som una part més del poble en lluita per la Independència Nacional, el Socialisme i la Reunificació dels Països Catalans.

4. Quan parlem de Patriotes Catalans ens referim a tots aquests lluitadors que pretenen amb el seu combat la Independència i la Reunificació dels Països Catalans.

5. Els Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans estan formats per comitès territorials i sectorials, amb el suport de partits i d’organitzacions polítiques i sindicals que acceptin els punts programàtics d’Independència, Socialisme i Reunificació com a objectius a assolir pels Països Catalans, en la seva totalitat, i d’entitats ciutadanes i culturals patriòtiques.

6. L’àmbit territorial dels Comitès de Solidaritat és el dels Països Catalans.

7. Els Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans emprenem la defensa dels represaliats en base al seu pensament i ideals i no qüestionem el tipus de lluita que hagin escollit, independentment dels fets pels quals siguin acusats.

8. Considerem que donat el caràcter antagònic entre els Estats espanyol i francès i la nostra comunitat nacional, els empresonaments i exilis i els perills de repressió seran constants fins al dia de la Independència. Per tant afirmem que els Comitès només ens dissoldrem quan no existeixin represaliats ni perill de repressió per als Patriotes Catalans. Cosa que equival a dir que els Comitès ens dissoldrem quan la nostra nació hagi assolit els objectius d’Independència, Socialisme i constitució d’una Nació Reunificada.

9. Els Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans escollim com a mitjà de lluita per a aconseguir els nostres objectius: la defensa jurídica i la conscienciació i mobilització populars, ja que només la lluita del poble català ens podrà portar a la victòria.

10. Els Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans ens podrem coordinar amb tots els organismes que, arreu del món, lluitin contra la repressió dels estats opressors i per l’alliberament nacional.

                                                                                                                      Països Catalans, març de 1980

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid