Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Concentració-Acampada a l'Hospital del Mar de Barcelona
15/07/2016 Salut

La coordinadora d'usuàries, treballadors i veïnes ha convocat a una Concentració-Acampada a l'Hospital del Mar per als dies 16-17 de juliol.

L'acció es du a terme per fer front als plans privatizadores de l'Hospital Clínic i la seva fórmula jurídica consorcial, amb uns estatuts que han permès i han donat cobertura legal a les diferents conxorxes públic-privades que existeixen i també a Barnaclínic, negoci privat per a uns pocs que instaura la inequidad dins del propi centre.

Apunten els convocats que "Aquest és el model de negoci que volen imitar en el Consorci Mar, permetent l'entrada d'interessos privats i augmentant el poder gerencial, amb clars conflictes d'interès i irregularitats en la gestió. Per això, es tracta de la mateixa lluita, és la nostra lluita per una sanitat 100x100 pública i per fer fora als interessos privats del sistema sanitari".

També indiquen que el Departament de Salut segueix endavant amb els seus plans privatitzadors de la sanitat pública, a través del seu instrument favorit i que ho fa possible: el consorci i els seus estatuts.

Recorden que el mes passat vàrem interceptar uns nous estatuts destinats al Consorci Parc Salut Mar que el CatSalut volia aprovar amb caràcter extraordinari. "Aquest Consorci, ha estat assenyalat per la Sindicatura de Comptes per les seves nombroses irregularitats en la gestió. També es caracteritza per les pèssimes condicions laborals de les treballadores i per les multiples deficiències en l'atenció a causa de la disminució i les retallades de recursos".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid