Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplecs
Comença el 38è Aplec dels Ports a Villores

Sota el lema, "Comarca, Llengua i Cultura" avui s'inicia el 38è Aplec dels Ports a Villares amb un farcit programa d'activitats que s'allargaran fins diumenge.

29/07/2016 Cultura

El tret de sortida serà a les 19:30 amb la trobada comarcal del dolçaines i tabals. Posteriorment, a les 21:30, el grup de teatre de Vilafranca La Xalera serà l’encarregat d’inaugurar l’Aplec amb un espectacle itinerant de teatre de carrer. La primera nit de l’Aplec actuaran els grups Égalité, Pepet i Marieta, Pirat’s Sound System i Insershow.

La jornada de dissabte començarà amb la despertà a càrrec dels Gaiters de Morella i continuarà amb l’actuació del grup de música infantil Trobadorets, l’obertura de l’Espai Tio Canya i l’actuació del grup Assekes. De vesprada, els participants en l’Aplec podran gaudir d’exposicions fotogràfiques, de l’humor dels monòlegs de Rural Comedy, de les muixerangues de Castellí i Vinaròs i de la Xaranga de Cinctorres. La jornada conclourà amb els grups El Diluvi, 200, Los Draps i La Kinky Band.

La 38ena edició de l’Aplec dels Ports viurà l’última jornada diumenge. De matí es podrà assistir a una mostra d’elaboració d’espardenyes i d’un espectacle itinerant de màgia per als més menuts i menudes. Finalment, la festa final de l’Aplec comptarà amb les actuacions de Bratwurst Secrets, Mireia Vives i Borja Penalba, i Skatuttipresto.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid