Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ateneu de l’Alt Urgell, som-hi Pirineu!

Crida a donar suport al micromecenatge de l’Ateneu de la Seu d’Urgell.

Terra de frontera i terra de pas, on sempre és complicat bastir arrels de llengua i territori, on les iniciatives donen ales als somnis i on les paraules van teixint preguntes, futur, treball i dignitat. L’Ateneu del Pirineu.

Què és?

L’Ateneu és un espai de dinamització social i cultural de l'Alt Urgell i el Pirineu, situat al Carrer Capdevila de la Seu d'Urgell. Un agent actiu i compromès que posa el seu gra de sorra per fomentar l’autoorganització, el debat i l’acció col·lectiva.

Què volen fer?

Disposar de la sala annexa acondicionada i d'un petit pressupost per agraïr als ponents, músics i talleristes que els ajuden a tirar endavant la seva agenda, millorar el projecte global del col·lectiu.

L'acondicionament de la sala consistirà en acabar les parets interiors amb pladur, anivellar el terra i posar-hi il·luminació. A més a més d'acondicionar-hi alguns dels armaris que molts socis i col·laboradors ens han donat. D'aquesta manera tant l'Ateneu com el conjunt d'iniciatives que sorgeixen en aquest, tindran un lloc on ordenar i guardar les coses.

Detalls de llengua...

Per tal de posar en valor el parlar característic del nostre territori van crear el mural que encapçala l'espai principal de l'Ateneu. Aquest està format per la silueta de la comarca feta amb paraules que han quedat fora de l'ús quotidià.

Per exemple, del verb necessitar  en diuen menester, o dels ocells en diuen moixons.

Les paraules del mural les han volgut materialitzar en unes peces de fang perquè no caiguin en l'oblit. Aquestes peces fetes a mà, amb la forma de la comarca, tindran en el seu interior la paraula que cada padrí/na hagi triat. Afanyeu-vos a escollir la vostra!

 Com participar?

A partir del dia 23 de juliol, coincidint amb el primer aniversari de l'Ateneu, comença la campanya de micromecenatge i s'allargarà durant 40 dies. 

Un cop acabat aquest període es posaran en contacte amb vosaltres per concretar talles i colors de les samarretes o la paraula apadrinada...

EL TEU GRA DE SORRA

https://www.verkami.com/projects/15519-fem-creixer-lateneu-amb-paraules

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid