Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Energia
"No a la Mat de la Selva" no considera una bona notícia la presentació de l'estudi del ramal
26/07/2016 Territori

"No a la MAT de la Selva" ha valorat que no és una bona notícia que s'hagi presentat l'estudi del ramal, ja que considera que el govern espanyol pot saltar-se la Generalitat i "tirar endavant el ramal de la MAT".

Per aquesta raó, l'entitat ha convocat una reunió pública per al proper 29 juliol a les 19h a la Biblioteca J. Vinyoli de Santa Coloma de Farners. Coincidint amb la trobada es presentarà un proposta d'actuació.

Fa uns dies que el Govern va anunciar la paralització de la tramitació del projecte actual per construir el polèmic ramal de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) a Riudarenes. Amb l'estudi elaborat pel Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) sobre la taula, el conseller Jordi Baiget va anunciar que la Generalitat mantindrà la suspensió del procediment per forçar Red Eléctrica a estudiar les sis alternatives proposades. Tot i que els alcaldes de Santa Coloma de Farners i Riudarenes celebren la “fermesa” de la Generalitat per impedir la infraestructura tal com estava prevista, No a la MAT ho ha valorat així.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid