Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#LAMARXASOM
Comencen a Ulldecona els actes de commemoració 40è aniversari de la Marxa de la Llibertat

La Marxa arriba avui a Ulldecona, La Seu i Torella

25/06/2016 Política

La columna Sud de la la Marxa Som arriba a Ulldecona aquesta tarda i acollirà un acte per commemorar el 40è aniversari de l'inici de la Marxa de Llibertat.

A la plaça de Catalunya d'aquest municipi, a les 18h hi haurà una rebuda commemorativa de la 1a etapa de la Marxa de la Llibertat de l'any 1976, entre La Sènia i Ulldecona. A continuació a la plaá de l'església Marutxi Ballester recordarà els fets esdevinguts ara fa 40 anys. (veure el vídeo)

Aquest columna va començar a caminar dijous passat a Benicarló mb la inauguració de l’exposició itinerant d’El Camí que es podrà veure els propers mesos a l’edifici gòtic del municipi. Ara bé, els actes principals, seran durant el cap de setmana a Ulldecona i a Sant Carles de la Ràpita. Després, hi hauran uns parlaments de Josep Lluís Mestres, Joaquim Virgili, Rafael Balada, Víctor Jimenez i un membre de de l'ANC

Les caminades d'aquesta columna van començar el 24 al matí, la primera etapa de Benicarló a les Cases d’Alcanar, el dia 25 cap a les Cases d’Alcanar a Ulldecona i la caminada de diumenge serà des d’Ulldecona fins a Sant Carles de la Ràpita. Totes les etapes estan senyalitzades i passen pel traçat d’El Camí.

Columna Llevant

Dissabte 25 de juny:
8:30 inici de la caminada Figueres – Torroella de Fluvià. Sortida Plaça del Sol de Figueres.
12:00 Arribada a Sant Tomàs de Fluvià i visita.
14:00 Arribada a Torroella i dinar al restaurant La Plaça de Torroella. Preu ajustat.
16:00 passeig per Torroella i descans.
20:00 Parlaments i assemblea a la plaça de Torroella.
Seguidament, Sopar organitzat gratuït: Pa amb tomàquet, vi i aigua.
Dormir a cases particulars.

Diumenge 26 de juny:
8:00 Sortida de Torroella de Fluvià des de La Plaça de l’Ajuntament.
Al llarg del matí es passarà per Vilamacolum, Sant Pere Pescador i l’Armentera.
13:00 Arribada a l’Escala. Seguidament, a la Plaça de l’Avi Xaxu, rebuda i lectura del manifest de La Marxa Som. Dinar autogestionat a l’Escala en arribar.

Columna de Ponent

Avui, la Marxa arriba a La Marxa arriba a La Seu provinent d’Arsèguel, en una caminada de dificultat alta però de molt atractiu per a tots aquells a qui agradi la natura i els paisatges impactants. La capital urgellenca acollirà el missatge de La Marxa Som al voltant de la democràcia participativa amb diversos actes la tarda de dissabte, entre els quals la lectura del manifest i la pràctica de les assemblees participatives. A més a més, hi haurà sopar popular i concert de música tradicional.

L’endemà diumenge 26, La Marxa s’endinsarà cap a les Valls d’en Valira en direcció a Castellbò , on els caminants faran el dinar de germanor.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid