Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Clavegueres de l'estat
Les entitats sobiranistes convoquen una concentració davant la Delegació del govern espanyol a Barcelona

Davant de les informacions aparegudes que impliquen el govern espanyol, demanen un ‘nou país lliure de corrupció d’Estat’

22/06/2016 Política
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural (ÒC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) convoquen una concentració d’urgència aquest vespre (19.30) a les portes de la Delegació del govern d’Espanya a Barcelona (carrer Llúria amb Mallorca), per tal d’expressar la voluntat de construir ‘un país nou lliure de corrupció d’Estat’.

Sota aquest lema, la convocatòria vol donar sortida a la indignació que ens generen les recents informacions aparegudes que relacionen el govern d’Espanya amb un cas de conspiració política a Catalunya.

Des de les entitats sobiranistes defensem la construcció d’una República Catalana lliure, justa i democràtica, on no poden tenir-hi cabuda actuacions que atemptin contra les llibertats més bàsiques de les persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid