Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH Mallorca convida als candidats de les Illes a les eleccions a exposar la seva política d'habitatge
14/06/2016 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques a Mallorca (PAH) ha convidat als caps de llista de les 9 formacions que concorren a les pròximes eleccions generals del 26 de juny a explicar les seves polítiques d'habitatge i si inclouen o no les 5 exigències de la PAH per un habitatge digne. Això serà demà dimecres 15 de Juny, al casal de Ca n'Alonso al carrer Castellarnau, 4. Amb motiu d'aquest acte les 17:30h es farà una roda de premsa a l'exterior del mateix
local.

Ara demanen als candidats, els que volen representar a la ciutadania de Balears al Congrés dels Diputats si estaran per fer feina per fer les reformes adequades per tal que el Govern Espanyol garanteixi un habitatge digne a totes les persones i superar les mesures puntuals orientades a un moment de crisi, de forma que s'abandoni el model de mercantilització de l'habitatge per passar a un model de protecció dels Drets Humans, entre d'altres l'habitatge i els subministraments bàsics.

Davant l'abast limitat de les mesures aplicades a nivell municipal i autonòmic, des de la Plataforma d'Afectades per les Hipoteques volem unes mesures que protegeixin l'habitatge de l'especulació i es faci feina per garantir un habitatge digne a totes les persones i s'adoptin mesures per protegir les persones dels abusos de la banca amb l'aplicació de mesures de protecció al consumidor.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid