Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Clavegueres de l'Estat
L’ANC manifesta la seva indignació arran de les investigacions fraudulentes als seus membres

Denúncia les pràctiques corruptes de l’Estat i la policia espanyola i es solidaritza amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

23/06/2016 Política
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC)expressa la solidaritat amb la qui va ser presidenta de l’entitat, Carme Forcadell, i la resta de membres de la mateixa ANC que han estat investigats fraudulentament per part de la policia espanyola, segons apunten diverses informacions aparegudes als mitjans d’informació.

Des de l’ANC expressem la nostra indignació i denunciem aquest comportament propi d’un Estat corrupte que no compleix amb les més mínimes garanties democràtiques, ni respecta les llibertats dels seus ciutadans.

Avui, més que mai, reafirmem el nostre compromís amb la construcció d’un nou país més just, nét i democràtic, on no hi tinguin cabuda aquestes pràctiques.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid