Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Clavegueres de l'Estat
L’ANC i les entitats sobiranistes demanen un ‘nou país lliure de corrupció d’Estat’

ilers de persones es concentren davant la Delegació del govern, arran de les informacions aparegudes implicant càrrecs estatals. També s’organitzen concentracions a Lleida, Tarragona, Girona i Berga

22/06/2016 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), juntament amb Òmnium Cultural i l’Associació Catalana de Municipis, han reunit a una multitud de ciutadans a les portes de la Delegació del govern espanyol per demanar un ‘nou país lliure de corrupció d’Estat’.

Sota aquest lema s’han aplegat diversos representants de les entitats convocants i han fet diverses intervencions de denúncia en relació a les informacions aparegudes que impliquen alts càrrecs del govern de l’Estat espanyol –com el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, o el mateix president del govern, Mariano Rajoy-, en un cas de conspiració política contra partits i polítics independentistes.

La vicepresidenta de l’ANC, Natàlia Sànchez ha llegit el manifest de denúncia (adjunt) que també s’ha fet sentir en diversos punts del territori com Tarragona, Berga, Girona i Lleida on s’organitzen diversos actes de protesta.

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha deixat clar que no es tracta només d’un afer “personal” sinó que ens trobem davant d’un “cas de corrupció d’Estat”, ja que “les noves gravacions posen sobre la taula que tot l'aparell de l'estat n'estava al corrent, començant pel president del govern espanyol”. “Hem de tenir clar que el que està en joc és la democràcia”, ha sentenciat.

Sànchez s’ha compromès a seguir treballant “per la construcció d'un nou país aquests afers no hi tinguin lloc i ni les trampes, ni la invenció de noves proves, ni la guerra bruta ni les clavegueres de l'estat ens aturaran”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid