Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Sensepor
L'Ajuntament de Capellades també planta cara a l'AN espanyola

Concetració a les 20.30h davant l'Ajuntament per donar suport a l'equip de govern format per Vila de Capellades-CUP i ERC. Convoca Vila de Capellades-CUP, ERC i ANC.

16/06/2016 Política

Aquest dimecres, l'alcalde de Capellades, ha rebut el requeriment de l’Audiència Nacional a través del Mossos d’Esquadra per a investigar si els membres del ple municipal van cometre delictes de rebel·lió, sedició, prevaricació, desobediència, usurpació d'atribucions i ús indegut de fons públics en aprovar una moció de suport a la Resolució 1/XI del Parlament de Catalunya, que declara l’inici del procés de creació d’un estat català independent en forma de república.

En declaracions a Xarxa Penedès, l’alcalde del municipi, Aleix Auber (Vila de Capellades-CUP), ha respost de la següent manera: “Em sembla que l’Estat espanyol no acaba d’entendre què és la llibertat d’expressió, si és que ho ha entès mai, i que la gent d’aquest país fa temps que hem pres la ferma decisió de caminar pel nostre propi peu. Si volen la informació que la busquin, nosaltres seguim”.

Des de Poble Lliure Anoia, s'ha donat el màxim suport i solidaritat a l' alcalde i membres del ple municipal de Capellades "davant aquesta agressió intolerable de l' estat espanyol, que un cop més demostra la seva fòbia a la democràcia i a la llibertat d' expressió".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid