Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CLAVEGUERES DE L'ESTAT
Fernández Díaz diu que ell és la víctima del complot

"Jo sóc la víctima", ha proclamat a Viladecans el ministre de l'Interior en funcions a diversos mitjans de comunicació. El dirigent popular ha denunciat que es posi el focus en ell en lloc de fer-ho a intentar esbrinar qui va gravar i qui va filtrar la seva xerrada amb De Alfonso.

22/06/2016 Drets i Llibertats
Fa gairebé un parell d'anys el ministre Fernández Díaz va conspirar amb el cap de l'Oficina Antifrau catalana per fabricar escàndols contra els partits independentistes. El ministre de l'Interior va insistir a buscar alguna cosa incriminatòria contra el germà d'Oriol Junqueras en una de les seves converses (que es van fer públiques ahir) amb Daniel de Alfonso (cap de l'Oficina Antifrau catalana). Avui el ministre ha proclamat que ell és la víctima i ha denunciat que es posi el focus en ell en lloc de fer-ho a intentar esbrinar qui va gravar i qui va filtrar la seva xerrada amb De Alfonso. Sembla que la filtració sobretot ha sorprès al ministre ja que fa poques hores s'ha penjat a youtube un vídeo que analitza la cara de Fernández Díaz i aquest és l'estat d'ànim més evident.

Jorge Fernández Díaz fa més de 30 anys que confabula contra l'independentisme català. El primer acte repressiu del ministre es va produir l'Onze de Setembre de 1981 multant amb 900.000 pessetes els organitzadors dels actes independentistes del Fossar de les Moreres. Aquesta va ser la seva primera acció com a governador civil de Barcelona (nomenat el 26 de juliol de 1981 pel Govern de l'UCD).

El 18 de març de l'any 1982 Fernández Díaz va fer empresonar 6 militants independentistes per haver portat uns dies abans una pancarta on s'hi podia llegir la paraula “independència”. El governador civil va fer coincidir la detenció dels independentistes amb el fet que el jutge Luis Fernando Gómez Vizcarra estigués de guàrdia per facilitar-ne l'empresonament sota l'acusació d'ultratge a la nació espanyola (finalment els independentistes van estar 5 setmanes empresonats a les presons de la Model i la Trinitat).

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid