Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
Els dimissionaris del SN de la CUP proposen tornar als principis fundacionals

Dos dels dimissionaris reivindiquen a Catalunya Ràdio l'assemblearisme per arribar a consensos i evitar en tot moment la polarització, i sobretot que aclareixi el paper de l'organització en el procés independentista.

20/06/2016

Roger Castellanos i Tomàs Sayes han participat al programa El matí de Catalunya Ràdio  per explicar el seu posicionament en relació a la carta de dimissió del SN de la CUP que van signar divendres passat amb quatre persones més.

Segons Castellanos s'ha arribat aquest la falta d'un debat profund a tots els nivells de l’organització sobre el paper que havia de jugar l'organització en el procés independentista a partir de les "darreres eleccions plebiscitàries i constituents, que era el paper d’accelerador i el de garantia del procés independentista, i això la gent ho tenia claríssim".

En aquesta línia ha remarcat en cap moment parlen d'una partició, "sinó tornar als principis fundacionals". Sayes ha afegit que reivindiquen l'assemblearisme per arribar a consensos i evitar en tot moment la polarització.

Pel que fa a la proposta de l'exdiputat de la CUP Quim Arrufat de cara a fer una llista de consens per conformar el nou SN, Sayes ha dit que el problema de la formació va més enllà de la inoperativitat del secretariat i no s'arregla només amn una llista de consens, ja que la presa de decisions continua passant pel Consell Polític més el Grup d'Acció Parlamentarària, que aplega les organitzacions de la CUP-Crida Constituent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid