Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració i xiulada popular a Girona per la visita del Rei d'Espanya

El divendres 1 de juliol a les 18 hores s'ha convocat un xiulada contra el rei a la plaça Miquel de Palol de Girona

27/06/2016 Política
Aquest divendres 1 de juliol s'ha organitzat una concentració i xiulada popular contra la presència de Felip de Borbó a la ciutat de Girona. L'acció tindrà lloc a les 18h a la plaça Miquel de Palol (tocant a l'Auditori de Girona). La CUP-Crida per Girona ha criticat un cop més la presència de Felip de Borbó a la ciutat, i ha denunciat l'intent reiterat per part de les elits polítiques i econòmiques gironines de netejar la cara de la monarquia espanyola a través d'aquesta fundació.

La portaveu de la CUP-Crida per Girona Laia Pèlach ha afirmat que "la monarquia espanyola és una institució antidemocràtica i caduca, que simbolitza el règim del 78 i l'opressió nacional i social que històricament ha patit el poble català". "Cal posar fi a aquest règim i a les formes antidemocràtiques de fer política, i per això des de Girona hem d'empènyer més que mai en la construcció de la República Catalana", ha defensat Pèlach.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid