Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
26J
'Sobirania per les Illes' irromp com a 5a força amb 7.400 vots en 6 setmanes
27/06/2016 Política

'Sobirania per a les Illes' com a iniciativa nova, ampla i transversal ha assolit 7.413 vots, tot i que partien de zero s'han fet un lloc entre les opcions polítiques illenques, ja que que s'han col·locat com 5a força per darrera de Ciudadanos. Un resultat que ha qualificat de digne, segons una nota que ha fet públic aquesta nit, "ateses les dificultats de comunicació que hem hagut de superar i el poc temps amb què hem comptat".

"Estam satisfets", continua la nota, "d’haver proveït els ciutadans de les illes Balears de l’única opció de què han disposat per demostrar que la recerca de la sobirania és viva en el nostre poble. Només per això ja ha valgut la pena presentar-nos per primera vegada a unes eleccions".

Ara, segons la formació "Correspon ara a altres forces sobiranistes de les illes Balears reflexionar sobre la necessitat d’unificar esforços. Nosaltres hi som i mantenim la porta que ja els vàrem mostrar oberta quan presentàrem la nostra proposta. Encara hi està".

Els seus impulsors asseguren que "la iniciativa no s’acaba aquí. Tenim per fita i vocació la llibertat del nostre poble. Cap altra força no ens empeny. Des d’ara afirmam la nostra voluntat ferma, irrenunciable, de mantenir-nos fidels al servei d’aquest poble. Continuam!".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid