Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
televisió
Televisió de Badalona amplia la seva oferta a internet amb el canal 'bdncom rebobina'

El canal Youtube amb l'arxiu històric digitalitzat de Canal 21, Canal 51, Tele Badiu i Televisió de Badalona

27/05/2016 Comunicació

Televisió de Badalona amplia la seva oferta a internet amb 'bdncom rebobina' oferint un recull de programes, especials informatius, reportatges i notícies, des de 1982 fins a principis del nou mil·lenni.

Sota el títol “La televisió que no van deixar veure”, el canal dóna el tret de sortida amb uns vídeos que recuperen el programa especial de les Festes de Maig de 1982 que no es va arribar a emetre, ja que el 27 de maig de 1982 la Policia Nacional va presentar-se als estudis de la televisió per clausurar les emissions. Es tracta d'un document històric sense precedents on els espectadors podran veure com era la ciutat a principis dels 80, des de la Festa de las Migas, al naixement dels gegants Ripal i Brunel·la del Mar, la Festa del Badiu o la Festa a Baix a Mar.

bdncom rebobina neix amb la voluntat d'oferir als badalonins pinzellades de la història més recent de la ciutat. D'aquesta manera, podrem reviure com va ser la inauguració del Pavelló Olímpic, un makinf off de la retransmissió en directe d'un derbi entre el CF Badalona i la UE Badaloní, una campanya de neteja de 1984 o diferents programes musicals.

Podeu accedir al canal clicant aquí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid