“Occitània-País Català”
Talteüll acull l'inici de la campanya a favor del nom de la Regió “Occitània-País Català”

El col·lectiu SEM ha fet públic diversos actes arreu del territori. La votacio, durarà tot el mes de maig i fins al 10 de juny.

 

06/05/2016 Política

Després d’haver contribuït a rescatar el nom “País Català” entre les 5 propostes sotmeses al vot ciutadà, el Col·lectiu SEM deslocalitza i amplia el seus suports.

Així aquest dissabte a les 10h, el Palau de Congressos de Talteüll, acollirà el tret de sortida de la campanya per defensar la candidatura ‘Occitània- País Català’, pel no, de la Regió. El seu batlle i president de l’associació de batlles i adjunts, Guy Ilary, serà l'encarregat de donar el senyal d’inici de la mobilització engegada pel col·lectiu.

A la reunió publica es comptarà amb diversos responsables politics: Brice Lafontaine (UC, batlle adjunt), Anabel Brunet (UDI,vice-presidenta de PMM), Llorenç Dagues (UDI, batlle d’Estavar), Nicolas Garcia (PCF, conseller departamental), Patrick Roux (Partit Occità, conseller regiona). seran també presents elegits locals del Fenolledès i d’arreu de Catalunya Nord, com del Sioccat que reuneix mes de cent municipis.

D’ara endavant serà el conjunt de la poblacio i dels actors del territori (elegits, representants economics, socials i culturals) que es mobilitzaran. La campanya, com la votacio, durarà tot el mes de maig i fins al 10 de juny.

El col·lectiu SEM també ha fet públic diversos actes arreu del territori. A Torrelles, s'ha fet aquest divendres  a 18h30, a Ceret es farà el proper dimecres a 18h30, a Prada serà dijous 12 de maig a 18h30 a la sala Gelcen i el mateix dia a Narbona a l’Ostal Occità.