Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ràdio
Ràdio Arrels celebra el seu 35è aniversari anys amb aires renovadors

Pere Manzanares, fundador i director de l'emissora fins ara dóna pas a un nou responsable, el periodista Albert Noguer.

28/05/2016 Comunicació

Aquest dissabte, Ràdio Arrels, l'única emissora en català a Cataluny Nord, celebra el seu 35è aniversari mirant cap al futur, és a dir, amb nous aires. Així, el su director i fundador, Pere Manzanares, dóna el pas al periodista Albert Noguer.

Fundada l'any 1981 en un apartament del barri de Sant Jaume de Perpinyà. L'emissora compta  amb 4 freqüències per cobrir les comarques de Catalunya Nord. Promou la consciència catalana entre la població alhora que dóna suport l'ús del llengua. Plenament consolidada, s'ha guanyat el reconeixement de totes les instititucions, Consell General dels Pirineus Orientals, l'alcalde de Perpinyà Regió Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus, així com també de la Generalitat de Catalunya.

Albert NOGUER un nou director

A partir d'aquest aniversari, Ràdio Arrels començarà una nova etapa de reestructuració, per tal d'afrontar els nous reptes. El periodista Albert Noguer serà l'encarregat de dinamitzar l'emissora com a nou responsable. En aquest línia, Noguer ha manifestat que si "Catalunya Nord ha canviat, Ràdio Arrels ha de canviar amb ell".

Així, segons Noguer cal "inventar la nova identitat sonora de Ràdio Arrels, la mobilització de noves veus i el contingut musical més cridaner". Entre els seus projectes, Ràdio Arrels prepara el seu nou lloc web i una aplicació, mentre que esbossar per al període 2017-2018 dues maneres d'utilitzar la xarxa per difondre la producció.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid