Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
26J
Presentació a Inca de la candidatura de 'Sobirania per a les illes'

Tanca la llista de suplents al Congrés l'escriptora Maria Antònia Oliver, recent Premi d'honor de les lletres catalanes i presidenta fundadora de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

29/05/2016 Política
Sobirania per les Illes Sobirania per les Illes

Ahir dematí va tenir lloc al Puig de Santa Magdalena (Inca) una trobada de candidats de Sobirania per a les Illes a les eleccions del proper 26 de juny al Congrés dels Diputats i al Senat espanyols.

Sobirania per a les Illes es presenta per dur a Madrid un projecte independent i clar de la nostra terra, com a única veu vàlida per exigir un finançament propi que permeti garantir drets socials bàsics i millorar l'educació, la sanitat, les pensions, l’habitatge, la suficiència energètica, etc. Igualment tindrà com a fites la defensa del dret a decidir, la llengua i cultura pròpies, l'empresa local i el patrimoni natural.

Tanca la llista de suplents al Congrés l'escriptora Maria Antònia Oliver, recent Premi d'honor de les lletres catalanes i presidenta fundadora de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca. (la llista completa)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid