Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#PRIMAVERAANTIFEIXISTA
Milers de persones es manifesten a València en contra del feixisme

Organitzacions socials del País Valencià han organitzat distints actes al llarg del dia per mostrar el seu rebuig a la cimera que acollirà le néta del dictador feixista Benito Mussolini, el llibreter nazi Pedro Varela i altres personatges neofeixistes.

22/05/2016 Drets i Llibertats

Aquest dissabte, milers de persones han participat a València en diversos actes conntra el feixisme. A les 11:30 hores, en el Cementeri Civil de València, ha tingut lloc la col·locació d’una placa d’homenatge a les víctimes dels bombardejos de l’aviació feixista durant la Guerra Civil.

A la vesprada, una marxa pels carrers de la ciutat ha aplegat milers de persones. La mobilització convocada per la plataforma d’organitzacions i entitats “València Lliure de Feixisme” ha eixit a les 18.30 des del Panterre i pel carrer de la Pau i Sant Vicent acabarà cap a la Plaça de l’Ajuntament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid