Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
persones immigrades
Mig miler de persones exigeixen a Lleida l'obertura de les fronteres i la garantia de drets a les persones immigrades
29/05/2016 Drets i Llibertats
Malgrat la tempesta prèvia i posterior, la manifestació convocada ahir per la Plataforma "No en el nostre nom" va recórrer el centre de Lleida reinvindicant els drets de les persones immigrants i el dret d’asil i refugi per a totes aquelles persones que fugen de la guerra, la misèria, o per altres motius, als seus països d’origen.

El manifest llegit al final de la mobilització ha exigit vies segures que evitin les morts a la Mediterrània i garantir l’acollida en condicions de respecte a la dignitat humana. També s'ha denunciat el nombre irrisori de refugiats que acollirà Lleida, recordant que la gestió de l'acollida la fa una entitat del tercer sector (Creu Roja) i no l'administració pública.

La Plataforma entén que aquesta mobilització, i els actes de la setmana de lluita celebrats arreu de Ponent i Pirineu, exigeixen al Govern espanyol, a la Generalitat i a les institucions del territori que augmentin urgentment les quotes i les places d'asil i que donin suport a les iniciatives nascudes dels municipis i les entitats, garantint els drets de les persones immigrades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid