Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#StopCreuers
Manifestació a Barcelona contra de la indústria dels creuers

 Serà diumenge 8 de maig de 2016 a les 12h (sortida de Drassanes-Portal de la Pau)

04/05/2016 Drets i Llibertats
Manifestació a Barcelona contra de la indústria dels creuers Manifestació a Barcelona contra de la indústria dels creuers

L'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible ha convocat per a aquest diumenge 8 de maig una manifestació a favor de la municipalització del Port Vell i en contra de la indústria dels creuers.

Els creuers són una seriosa xacra per a la ciutat a diferents nivells: amenacen la salut pública degut a les emissions contaminants, generen una immensa quantitat de residus, i el desembarcament de desenes de milers de creueristes dóna peu a una invasió turística extra que, entre d'altres coses, provoca problemes seriosos de mobilitat als veïns i veïnes.

Així doncs, i d'acord amb la demanda general de decreixement turístic que reclamem des de l'ABTS, exigim al Port de Barcelona que dialogui amb la ciutadania i limiti el trànsit de creuers a la ciutat.

La mobilització començarà a les 12 del migdia a les Drassanes-Portal de la Pau amb una sèrie d'activitats (tallers, parlaments a càrrec de la Plataforma en Defensa del Port Vell, Plataforma per la Qualitat de l'Aire i la mateixa Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible) i sortirà en manifestació cap a les 13h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid