Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
“Occitània-País Català”
Talteüll acull l'inici de la campanya a favor del nom de la Regió “Occitània-País Català”

El col·lectiu SEM ha fet públic diversos actes arreu del territori. La votacio, durarà tot el mes de maig i fins al 10 de juny.

 

06/05/2016 Política

Després d’haver contribuït a rescatar el nom “País Català” entre les 5 propostes sotmeses al vot ciutadà, el Col·lectiu SEM deslocalitza i amplia el seus suports.

Així aquest dissabte a les 10h, el Palau de Congressos de Talteüll, acollirà el tret de sortida de la campanya per defensar la candidatura ‘Occitània- País Català’, pel no, de la Regió. El seu batlle i president de l’associació de batlles i adjunts, Guy Ilary, serà l'encarregat de donar el senyal d’inici de la mobilització engegada pel col·lectiu.

A la reunió publica es comptarà amb diversos responsables politics: Brice Lafontaine (UC, batlle adjunt), Anabel Brunet (UDI,vice-presidenta de PMM), Llorenç Dagues (UDI, batlle d’Estavar), Nicolas Garcia (PCF, conseller departamental), Patrick Roux (Partit Occità, conseller regiona). seran també presents elegits locals del Fenolledès i d’arreu de Catalunya Nord, com del Sioccat que reuneix mes de cent municipis.

D’ara endavant serà el conjunt de la poblacio i dels actors del territori (elegits, representants economics, socials i culturals) que es mobilitzaran. La campanya, com la votacio, durarà tot el mes de maig i fins al 10 de juny.

El col·lectiu SEM també ha fet públic diversos actes arreu del territori. A Torrelles, s'ha fet aquest divendres  a 18h30, a Ceret es farà el proper dimecres a 18h30, a Prada serà dijous 12 de maig a 18h30 a la sala Gelcen i el mateix dia a Narbona a l’Ostal Occità.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid