Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ASM promou una campanya d'adhesions al manifest 'Per una candidatura unitària de país'

Davant de la convocatòria de noves elecciosn a l'Estat, el manifest reclama "una candidatura unitària nascuda de la il·lusió i la fe en el nostre poble. Una candidatura creada des del consens, la generositat, la col·laboració, l'esforç honest i decidit".

01/05/2016 Política

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha posat en marxa una campanya per aconseguir suports al manifest presentat aquesta setmana "Per una candidatura unitària de país". Aquesta campanya està dirigida tant a particulars com a organitzacions o entitats.

Tothom que s'hi vulgui adherir a títol inividual ho pot fer signant la petició, a través de la plataforma Change, 'Per una candidatura unitària de país'. Aquelles organitzacions o entitats que es vulguin sumar a la petició trobaran l'enllaç.

A més a més, hem creat expressament  la pàgina de facebook on hi trobareu el manifest i les diferents opcions d'adhesió

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid