Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita Laboral
Es desconvoca la vaga a Mecaplast a l'Anoia

Després que la plantilla ratifiqui en assemblea l’acord entre sindicats i empresa sorgit d’una mediació que ha durat 2 dies

12/05/2016 Laboral

Ahir, 11 de maig, l’assemblea de treballadors de Mecaplast, ratificà l’acord al qual es va arribar entre el Comitè d’empresa integrat per CGT, Intersindical-CSC i CCOO i la representació de l’empresa.

Després de dos dies de negociacions en mediació per convocatòria de vaga al Departament d’Empresa i Coneixement (Treball), s’arribà a un acord que recull la recuperació salarial del 6.9% de les retribucions retallades el 2012. L’acord, ratificat avui per l’Assemblea de treballadors, estableix la recuperació salarial en quatre anys amb un abonament fix i un de variable, així com una millora en la proporció de treballadors de plantilla i indefinits.

Mecaplast és una empresa del sector d’automoció que compta amb una plantilla de més de 300 treballadors, ubicada a la Pobla de Claramunt, comarca de l’Anoia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid