Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Venedors ambulants
Els "manters" demanen la llibertat del company acusat d'agredir a la Guardia Urbana
25/05/2016 Drets i Llibertats

Centenars de persones s'han manifestat aquest dimarts davant la Model per demanar la llibertat del manter empresonat per l'agressió a un agent de la Guàrdia Urbana. Després de llegir un comunicat de solidaritat i denuncia per la criminalització que pateixen com a col·lectiu. A continuació els manitestants s'han traslladats a la plaça de Sant Jaume .

Fa uns dies, les organitzacions Alerta Solidària, ARRAN, SEPC, COS, Endavant, CUP Capgirem Barcelona van emetre un comunicat on manifestaven tot el seu suport a Mocar (manter detingut) i als seus companys de lluita, alhora que llançaven un missatge clar i inequívoc al govern municipal de Barcelona: "no deixarem de denunciar i lluitar contra les polítiques classistes i racistes que han dut i duen a terme contra els manters, lluitarem des de tots els fronts contra els abusos, vexacions i provocacions de la Guàrdia Urbana".

Per la seva banda, el sindicat dels manters considera injust la detenció de Mocar i que actualment estigui empresonat a la Model de manera preventiva des de divendres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid