Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1r de Maig
Mobilització pel 1r de Maig a Igualada sota el lema "Per una legislació pròpia, república catalana"

Reclamem una legislació laboral pròpia de Catalunya com a única solució als problemes reals que tenim

27/04/2016 Laboral

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Súmate, Intersindical CSC, Poble Lliure i la Teixidora organitzen i conviden a participar totes les entitats i institucions de l’Anoia, una manifestació reivindicativa i festiva pel proper diumenge 1 de maig sota el lema "Per una legislació pròpia, república catalana".

La sortida es farà a la plaça de l’estació vella a les 17.30 h i seguirà pel Passeig Verdaguer, carrer Sant Magí, Rambla Sant Isidre, carrer Custiol i arribada a la plaça de l’Ajuntament d'Igualada. Prèviament s’ha organitzat un dinar popular a la plaça de l’estació vella. Les inscripcions es fan a través del correu serveis@intersindicat-csc.cat.

Per tancar l’acte hi haurà parlaments de les entitats organitzadores i el cantautor anglocatalà Berni Armtrong acompanyat de Toni Barrios ens oferirà un concert de música folk.

Les entitats organitzadores amb el suport de moltes altres entitats de la comarca, sindicats i institucions se sumen a les reivindicacions nacionals per un treball digne per a tothom. Reclamen una legislació laboral pròpia de Catalunya com a única solució als problemes reals que es tenen. "És conegut que la legislació espanyola ha resultat ser nefasta per a Catalunya: ens ha empobrit econòmicament, ha provocat la fugida de talent a altres països i ha posat en risc les pensions entre molts altres greuges", han afegit.

També han remarcat que "en el debat sobre el procés constituent que ja s'ha posat en marxa al nostre país i que culminarà amb la redacció de la Constitució Catalana, s’hi han de recollir i garantir els drets laborals de les persones treballadores. El poble ens mobilitzarem i participarem d’aquesta tasca per posar també l’accent en el fet social i laboral. El nou país ha de ser millor i ha de defensar la seva gent".

D'aquí uns dies es donaran a conèixer totes les entitats, sindicats i institucions que també donen suport a aquesta marxa. Des l'organització s'ha fet una crida que de forma individual o representant una entitat s'afegeixen a defensar la necessitat de constituir-se en república per avançar en tants àmbits socials propers a tothom.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid