Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugees welcome!
La Plataforma de Suport als Refugiats de Banyoles coorganitza un cicle d’activitats amb el teixit social
14/04/2016 Drets i Llibertats

La Plataforma de Suport als Refugiats de Banyoles coorganitza un cicle d’activitats durant tot el mes d’abril amb la col·laboració de diverses entitats del teixit social de banyolí.

Durant tot el mes d’abril, la Plataforma de Suport als Refugiats de Banyoles, conjuntament amb altres entitats del teixit social banyolí, organitzen un cicle d’activitats, que s’iniciarà aquest divendres a les 6 de la tarda amb l’exposició fotogràfica Fugint de la Guerra al CAP de Banyoles, on es podrà veure a través de fotografies el camí que han de fer les persones refugiades per poder arribar Europa i les condicions de vida que tenen al vell continent.

Aprofitant l’exposició, la plataforma presentarà el cartell d’activitats que es desenvoluparan al llarg de les dos setmanes següents, on hi participen un total de 8 entitats socials, Fundació Sergi, Pah Banyoles,Banyoles Solidaria,Casal Popular Independentista del Pla de l'Estany, Can Butinyà-ComerçJust, Caritas Banyoles, Ateneu Obert de la Dona, Associació Nur. Les participants desenvoluparan diferents accions relacionades amb els refugiats que aniran des de “Cafetes” solidaries, passes de documentals, activitats a l’aire lliure, xerrades fins exposicions com la que es presentarà divendres.

Des de la plataforma de suport als refugiats de Banyoles, estem convençuts que la única manera de poder entendre què significa ser refugiat, és a través de la conscienciació i l’aprenentatge de la població d’acollida, per evitar caure en els tòpics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid