Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
espai públic
La Crida per Granollers-CUP reclama la reobertura total del camí de can Riba i can Ninou
21/04/2016 Política

La Crida per Granollers-CUP pensa que el Govern de Granollers ha d'actuar per fer efectiva la reobertura total i immediata del camí tallat, tal com dictamina la planificació municipal. El tall respon principalment a l'ús com a circuit de terra d'un camí que forma part de la xarxa bàsica de camins, i dels terrenys adjacents propietat del RACC, pel que la reobertura parcial és insuficient ja que converteix un camí obert a tothom en un pas estret, i passat aquest punt un camí catalogat a la xarxa bàsica, i per tant d'ús públic, passa a estar a disposició pràcticament exclusiva d'interessos privats. "Entenem que l'Ajuntament ha de vetllar pels interessos de les granollerines i granollerins, evitant abusos i incompliments de les directrius vigents, per aquest motiu lamentem el paper dels responsables de Medi Ambient i d'Urbanisme", diu la formació

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) determina que el conjunt de camins rurals previstos al Pla d’ordenació i que queden dins del sòl no urbanitzable han de mantenir el seu traçat que no pot modificar-se. El POUM també defineix que l'amplada i el traçat dels camins existents es procurarà mantenir en les seves dimensions actuals, establint que els camins inclosos en la xarxa principal han de tenir una amplada mínima de 6 m. i els inclosos en les xarxes secundàries han de tenir una amplada mínima de 4 m.

El pla especial de protecció i gestió del patrimoni natural de Granollers defineix que formen part de la xarxa bàsica de camins rurals i veïnals tots els elements construïts en funció del camí i estableix que “cap infraestructura nova podrà tallar, limitar o impedir la circulació per la xarxa bàsica de camins rurals i veïnals de Granollers”. Segons el Pla resten especialment subjectes a llicència urbanística els moviments de terra i els desmunts o explanacions en qualsevol classe de sòl, així com la modificació del traçat o del perfil dels camins i accessos rodats existents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid