Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Bona Acollida en la presentació de la Territorial de CSC de l’Anoia
05/04/2016 Laboral

Divendres passat es va presentar al casal Foment d' Igualada, la territorial de l'Anoia de l'Intersindical-CSC de la mà del seu secretari general Carles Sastre i de Jordi Pons, delegat sindical  a l’anoia.

A la presentació es va exposar que la CSC, és una eina útil de defensa dels interessos dels treballadors/es, des de la quotidianitat, de reivindicació i defensa del company que li falten equips de protecció, dels salaris dignes, per unes jornades de treball legals i pagades com cal, etc.. alhora que treballa amb compromís en la construcció nacional catalana per poder-ho decidir tot des d’un punt de vista nostrat, "defensant els nostres interessos ,fixant i decidint el tipus de relacions laborals que s’ajusten a les nostres aspiracions de justícia social que reclamen  i també el model de societat, basat en la realitat econòmica i social que tenim, però sobretot en la  que volem".

 També es  va parlar de la necessitat que els sindicats nacionals i de clase tinguin un paper protagonista en el procés constituent que s’ha d’engegar en el marc de la Construcció de la República Catalana.

Durant la presentació de la Territorial, es va posar de manifest que som un sindicat establert de fa anys a l’Anoia on compten amb força afiliats, així com representació (delegats) a diferents centres de treball , tant privats com públics de la comarca. Per finalitzar es va fer públic l’obertura de l’Espai Sindical de la CSC al Foment d’Igualada ( els primers divendres de mes de 19h. a 20h. durant tot l’any) on qualsevol treballador/a, sigui afiliat o no, pugui adreçar-se per resoldre dubtes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid