Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
[3-M: VAGA]
USTEC·STEs amb la vaga dels estudiants contra el 3+2
02/03/2016 Educació
Els estudiants convoquen vaga en defensa del seu vot: "més d’un 90% en contra del 3+2" Els estudiants convoquen vaga en defensa del seu vot: "més d’un 90% en contra del 3+2"

USTEC·STEs ha manifestat tot el seu suport a la vaga i mobilitzacions d’estudiants a secundària i universitats convocada per diferents  sindicats i assemblees d’estudiants. De fet un 90% d’estudiants s’han pronunciat en referèndum en contra del 3+2 que suposa que a partir d’ara els graus siguin de tres anys i els màsters de dos anys.

Considera que el El 3+2 serà una barrera per a les clases populars, devaluarà els graus i encara farà més necessaris uns màsters el preu dels quals oscil·la entre els 3.000 i els 27.500 euros a les universitats públiques.

El sindicat també defensa la gratuïtat de bressol a universitat, amb ajuts i beques-salari per a qui les necessiti. Si països més pobres com Cuba i països més rics com Alemanya tenen gratuïtat, no veiem cap motiu pel qual els nostres alumnes no han de gaudir d’un servei bàsic, comparable a la sanitat, com és l’educació de forma gratuïta.

És per això que demanen al professorat que no posi pals a les rodes a aquesta lluita i que informeu a l’alumnat, tal i com demana el mateix currículum, dels seus drets democràtics, entre els quals hi ha recollit, lògicament, el de vaga, el qual està regulat a l’article 8 de la llei 8/1995 i que tant el professorat com els pares tenim l’obligació de garantir-ne el seu lliure exercici.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid