Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La I-CSC ofereix suport a l’alcaldessa de Berga davant l'amenaça de l’Audiència Nacional espanyola

Intersindical-CSC ha exposat públicament que "Montserrat Venturós no estarà sola el pròxim 5 d’abril de 2016 a les 11 hores al jutjat de Berga. Com a sindicalistes compromesos serem amb ella"

22/03/2016 Laboral
El sindicat independentista Intersindical-CSC ha ofert el suport a tots els càrrecs electes del país "que es vegin amenaçats per obeir el mandat popular d’avançar en el procés democràtic cap a la República Catalana Independent.2

Amb  aquest posicionament compromès fa costat a la batllessa de Berga Montserrat Venturós  i la resta d'electes "investigats" pel tribunal especial espanyol. Per al sindicat "L'estelada penjada a l’Ajuntament és la representació dels anhels col·lectius de la llibertat del nostre poble. Montserrat Venturós obeeix al poble quan la penja a la façana del consistori. Tots i totes hem de ser investigats per ser els autors reals." En una nota publicada al seu web confirme quen "oferirem el nostre suport a tots els càrrecs electes del país que es vegin amenaçats per obeir el mandat popular d’avançar en el procés democràtic cap a la República Catalana Independent."

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid