Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
MÉS per Mallorca mostra el seu suport amb els treballadors de Bimbo

El portaveu de la formació ecosobiranista al parlament, David Abril ha manifestat que  “No pot ser que siguem bons per consumir i no pas per fabricar”

04/02/2016 Laboral

MÉS per Mallorca s'ha reunit amb treballadors i treballadores afectats i amb els seus representants sindicals de la fàbrica de Bimbo de Son Castelló per manifestar el seu suport i assabentar-se del conflicte laboral que estan vivint.

El portaveu de la formació ecosobiranista al parlament, David Abril, ha insistit que “no pot ser que siguem bons per consumir i perquè ens duguin productes de fora, i no pas per fabricar”. Els treballadors de Bimbo han explicat que varen mantenir una primera reunió amb els representants de l’empresa sense arribar a cap acord. Alhora que la plantilla es manté ferma en defensar el seu lloc de treball i, per tant, el no tancament de les instal·lacions, els assistents han explicat que duran a terme tot un conjunt de manifestacions per aconseguir-ho.

Des de MÉS per Mallorca s'ha escoltat les seves peticions i és per això que insistiran en donar visualització al cas atès que es tracta d’un conflicte definit, una decisió estratègica de la multinacional que afecta a tot el conjunt de la societat balear.

Per la seva banda, la diputada de MÉS, Joana Aina Campomar, ha destacat que s’hauria d’encetar el tema què “no hi ha hagut mai un règim especial al nostre Estatut que contempli el fet de ser illes en qüestions d’exportar i importar productes, i és un tema molt important que hauríem de posar sobre la taula”.

La regidora de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma, Mercè Borràs, també ha assistit a la reunió on ha manifestat que “des de l’Ajuntament mostram la nostra sensibilitat i així ho destacàrem a la passada Junta de Govern. A més, és una qüestió que afecta a la formació del Polígon de Son Castelló de Palma”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid