Transport públic
Els autobusos de TMB faran aturades parcials de 2 hores entre el 15 i el 19 de febrer

La convocatòria resta oberta segons vagin els resultats de la negociació de conveni.

05/02/2016 Laboral

A l'assemblea de treballadors de dimecres passat es va decidir convocar aturades parcials de 2 hores per torn (matí, tarda i nit) per a la setmana compresa entre el 15 i el 19 de febrer i mandatar al comitè de vaga perquè ampliï aquesta convocatòria segons vagin els resultats de la negociació de conveni.

Una assemblea realitzada a les Cotxeres de Sants,  que va comptar amb l’assistència de 900 conductors d´autobusos, mecànics i personal administratiu. Cal remarcar que la vaga va ser secundada pel 85% de la plantilla d’Autobusos, segons informa la CGT.

A l’assemblea es va posar de manifest la manca de resposta als problemes més urgents que motiven aquest calendari de mobilitzacions, com són la privatització del transport públic que signifiquen els plans del Govern Municipal per implantar un tramvia d’explotació privada per la Diagonal; els centenars de treballadors amb contractes precaris; l’opacitat que segueix existint en TB pel que fa als sous i beneficis socials de la cúpula directiva; els 4 anys de congelació salarial que acumulem, etc.

Aquestes mobilitzacions són el resultat de 14 mesos de bloqueig empresarial per part de la direcció de TB i també de l’actitud de la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, que fins ara ha preferit mirar cap a un altre costat i no prendre cartes en aquest tema i intentar buscar una solució als diferents problemes laborals d’aquesta empresa pública.