Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El jutge que ha enviat a la presó els titellaires és el mateix que investiga l’ANC

El jutge Ismael Moreno recentment ha ordenat la investigació de l'Assemblea Nacional Catalana, l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis per “delictes de sedició i rebel·lió”

08/02/2016 Drets i Llibertats
El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno que ha fet empresonar els dos titellaires detinguts a Madrid per “enaltiment del terrorisme” ha sol·licitat a la Policia, la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra que investiguin a l'Assemblea Nacional Catalana (ACN), l'Associació de Municipis per la Independència de Catalunya (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (AMI) per determinar si van ser “impulsores i promotores de la tramitació de les mocions” d'adhesió de desenes d'ajuntaments catalans a la declaració sobiranista aprovada pel Parlament de Catalunya el passat 9 de novembre. És la primera vegada que un jutge de l'Audiència Nacional demana investigar a aquestes organitzacions en relació amb les denúncies interposades per la Fiscalia de l'Audiència Nacional per delictes de sedició i rebel·lió contra diferents ajuntaments que van subscriure la declaració que va acabar sent anul·lada pel Tribunal Constitucional. Fins ara els magistrats s'havien limitat a sol·licitar al ple de l'Ajuntament corresponent informació sobre la moció de suport aprovada o havien rebutjat la denúncia.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid