Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
El grup municipal de la Crida per Granollers-CUP no assistirà a l'acte de presentació del PAM

Si que anirà a l'acte de suport al Correscales que es celebrarà avui a les 7 de la tarda a la Masia de Tres Torres

10/02/2016 Política

Les representants del grup municipal de la Crida per Granollers-CUP han lamentat que es presenti el Programa d'Actuació Municipal (PAM) de Granollers per als propers anys, sense haver estat debatut prèviament amb la ciutadania. Pensen que d'aquesta manera es desaprofita la força de les idees de totes les granollerines i granollerins que no formen part del govern.

Entenen que havent estat aprovada la creació del Consell de Ciutat de Granollers, (una de les promeses del PAM 2011-2015) fa més d'un any, aquest hauria estat un espai idoni per emmarcar la participació i el debat i definir de manera comunitària les línies mestres per al PAM que ha de guiar l'acció municipal fins el 2019. Si el PAM hagués estat elaborat a través d'un procés participatiu Granollers disposaria d'un Programa d'Actuació que guiaria el conjunt de la ciutat, en comptes de ser únicament un programa de govern. Això só, han reclamat  novament la posada en marxa urgent del Consell de Ciutat de Granollers.

També han demant que es faci públic un informe global i detallat de seguiment i avaluació del PAM 2011-2015, on es valori el grau d'assoliment i concreció acció per acció.

Si que anirà a l'acte de suport al Correscales que es celebrarà avui a les 7 de la tarda a la Masia de Tres Torres

Per tal de mostrar el suport de la Crida per Granollers-CUP a la lluita per la dignitat i contra la precarització de les nostres vides assistirem a l'acte de suport al Correscales que es celebrarà avui dimecres 10 de febrer a les 7 de la tarda a la Masia de Tres Torres.

El Correscales és un mitjà amb el qual la Marea Blava vol agrair a centenars de moviments socials, col·lectius i persones l’incansable suport durant la vaga dels tècnics de Movistar fa uns mesos. Un trajecte de 800 kilòmetres que ens portarà a recórrer la distància que separa Bilbao de Barcelona entre el 17 i el 22 de febrer. El Correscales són 80 relleus de treballadores i treballadors i moviments socials que compartim una lluita contra la precarització i unes condicions de vida injustes i inacceptables que desemboquen en l’acumulació de recursos en unes poques mans i la misèria de moltes. 80 dies teixint solidaritat, construint juntes, de forma cooperativa, un projecte col·lectiu d’ajuda mútua i el projecte de micromecenatge col·lectiu més gran que s’ha fet mai.


Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid