Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
El Govern de les Illes es reunirà amb representants de Bimbo i dels treballadors

Davant l'anunci del tancament de l'empresa  a Mallorca

03/02/2016 Laboral
El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha anunciat que el Govern es reunirà aquest dimecres amb representants empresarials de Bimbo i, per separat, amb representants dels treballadors després que l'empresa va anunciar del tancament de la fàbrica, segons informa el dBalears

Així, la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro, es reunirà amb les parts per conèixer l'estratègia de Bimbo i conèixer de primera mà la posició dels treballadors.

Davant els mitjans de comunicació, Negueruela ha expressat que des del Govern han de ser «respectuosos» amb la postura dels sindicats i que esperen que Bimbo expliqui la seva posició referent al tancament de la planta de Palma, que afectaria 34 treballadors.

Per part seva, des de l'empresa, representants de Recursos Humans duran a terme una altra reunió el mateix dimecres horabaixa amb els treballadors que podrien haver d'acollir-se a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid