Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
Una empresa de Màlaga descarta contractar la gironina Citylift perquè és catalana

A l'e-mail de l'empresa andalusa es poden llegir diversos insults catalanofòbics

25/01/2016 Política

El Punt Avui informa que que una empresa de Màlaga ha descartat contractar la gironina Citylift perquè és catalana amb els arguments: “Personalment, prefereixo pagar un 15% més i no comprar res de Catalunya. Catalunya no és Espanya, és el que diuen, no?” i “Compro un cava d'Andalusia o d'Extremadura, però el dia de comprar alguna cosa, si ve de Catalunya, no ho compro”.

D'altra banda aquesta setmana han començat a Cadis les "Chirigotas" i com cada any no hi han faltat cançons catalanofòbiques. I és que com s'explicava en un article publicat fa uns mesos existeix una catalanofòbia tolerada sense cap problema que forma part del costum habitual i l'espai mediàtic espanyol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid