Poble Lliure valora molt positivament l’acord d’investidura entre JuntsxSí i la CUP-CC

Des de Poble Lliure entenem que cal que totes i tots els qui defensem la llibertat del nostre poble i la justícia social ens felicitem per l'acord assolit ahir, ja que després de llargs mesos de converses finalment ens trobem en condicions de fer efectiva la majoria parlamentària del 27 de setembre i els acords de desconnexió del 9 de novembre.

Probablement, analitzant els punts de consens establerts ara, aquest acord hauria pogut tenir lloc abans si s’hagués desplegat un esforç negociador amb més capacitat política per ambdues parts, prioritzant els continguts a les persones i les polítiques de transformació reals al simbolisme.

El fet és, però, que finalment la voluntat popular s'ha imposat i podrem prosseguir el camí cap a la independència de manera decidida. Un camí que serà difícil, donat el caràcter antidemocràtic i l'oposició frontal de l'estat espanyol i l'oligarquia, però en el qual hi posarem tot el nostre esforç i el nostre entusiasme.

Fem, doncs, una crida al poble català perquè, un cop salvat aquest important escull, reprenguem amb força la mobilització per la Ruptura i accelerem el desplegament d’un Procés Constituent participatiu, al qual caldrà implicar el màxim de sectors socials transformadors, per a la construcció de la República Catalana Independent, en la perspectiva de la República popular i federativa dels Països Catalans.

Visca la Terra!