Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Poble Lliure se solidaritza amb els treballadors de SEAT Components en vaga indefinida
09/01/2016 Laboral

La formació independentista Poble Lliure ha fet públic un comunicat de premsa on manifesta la seva solidaritat "amb els i les treballadores de SEAT Components" en vaga indefinida des del passat 6 de gener en contra del trasllat de 50 empleats d'El Prat de Llobregat a Martorell.

Segons el comunicat aquest trasllat "respon a la no renovació de 200 operaris contractats per ETT a Martorell. El conjunt d'irregularitats és tan gran que requereix tota la difusió que des de l'exterior puguem fer arribar a tot arreu. Com sabem, respon a la voluntat de l'empresa de rebaixar costos salarials i, així augmentar la taxa de guanys, objectiu central del mode econòmic capitalista".

La formació independentista demana al Grup Volkswagen que rectifiqui, "ha de retornar els empleats a El Prat i ha de fer contractes indefinits a la plantilla temporal de Martorell, així com compensar la quantitat d'hores extres realitzades que es reclamen i que demostren que no sobra cap treballador, sinó que més aviat en falten".

Dilluns hi ha prevista una reunió amb mediació a les 9 hores, després de la mateixa es farà una assemblea  per informar i valorar la situació que es generi de la mateixa.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid