Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
La CUP lliura propostes a l'Ajuntament Tortellà per donar un caire social als pressupostos
01/12/2015 Política

La CUP del Llierca-Capgirem Tortellàs'ha oposat als pressupostos presentats pel govern municipal per seguir una línia continuista, tot i que no dubta de la voluntat de l’Ajuntament i veuen positiu l’exercici de prudència i de no estirar més el braç que la màniga, però ha manifetstat "en cap cas no son pressupostos participatius i segueixen la inèrcia de sempre". A més, tampoc no hi veu cap mesura de millora social, i per tant en cap cas son uns pressupostos de caire social.

Davant d'aquesta situació, la formació ha preparat i lliurat al consistori una sèrie de propostes concretes en quant a incidir en els pressupostos per a millorar aquests aspectes. Les propostes giren a l'entorn Banca Ètica, Consorci d’Acció Social, Fiscalitat Progressiva i Pressupostos Participatius.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid