Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
Jubilats per Mallorca denuncia l'estat lamentable del Parc de les estacions de Palma

També denuncia la privatització de serveis i la contractació de la gerent d’EMAYA, Immaculada Mayol, contractació que costa als ciutadans "un ull de la cara", segons la plataforma

01/12/2015 Territori
Jubilats per Mallorca Jubilats per Mallorca

La Plataforma d’Associacions de Jubilats i Pensionistes de Mallorca ha denunciat l’estat lamentable en què està el trespol de fusta i les jardineres del Parc de ses Estacions de Palma. Han passat gairebé sis mesos des de les passades eleccions i la imatge que ofereix la zona és una vergonya. La Plataforma vol denunciar també que tan lamentable situació urbana representa un perill per als infants i per als vianants en general.

Remarca la plataforma que ni s’hi fan feines de manteniment ni de reparació, almanco des de fa més d’un any. El pretext de les noves autoritats municipals, ja sabem que quan comencen a governar comencen també a utilitzar pretexts per tal de no adobar allò que denunciaven quan eren a l’oposició, és que tot es deu a actes de vandalisme, per tant carreguen la culpa a la ciutadania. Pel que fa a l’argument municipal, quan diuen que hi fan feines de reparació, volem denunciar que és mentida.

Manifesten a l’opinió pública que reiteradament han denunciat els fets a les autoritats pertinents i que ara ja sabem que ens passen amb cançons. Com que sovint es lleven de damunt el mort dient que la responsabilitat és de les empreses que tenen la contractació del manteniment, una de dues, o els fan complir les condicions de concessió o suprimeixen la contractació del servei.

Per a la plataforma, una altra deficiència greu de la zona són les estructures metàl·liques que aguanten els vidres de les casetes que serveixen per oxigenar l’interior del parc de ses Estacions, estructures que estan totalment podrides i rovellades. Encara que aquest darrer aspecte correspon als serveis ferroviaris de Mallorca, consideram del tot procedent que ambdues administracions haurien de col·laborar en el manteniment de les infraestructures de la ciutat.

Apunta que la plataforma vetllarà perquè les administracions públiques tornin a municipalitzar els serveis, en comptes de privatitzar-los, tal com correspon a administracions suposadament progressistes, i que denunciarem noves privatitzacions.

D'altra banda assenyala que Palma està tan bruta com sempre i que els nous gestors municipals varen justificar la contractació de la gerent d’EMAYA, Immaculada Mayol, contractació que costa als ciutadans "un ull de la cara", a causa de la seva capacitació professional, suposadament contrastada.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid