Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Debat a la UdG sobre el futur de la Universitat
02/12/2015 Drets i Llibertats

En motiu de la campanya en suport als 12 encausats per a defensar la universitat pública a la Universitat de Girona (UdG), el Grup Antirepressiu de Girona i el SEPC-Girona organitzen demà a les 12h un acte per debatre sobre el futur de la universitat, a l'aula 063 de la Facultat d'Educació i Psicologia. (manifest en suport als encausats)

La xerrada comptarà amb les intervencions de Sergi Bonet (Rector de la UdG); Salomó Marquès (Catedràtic d'Història de l'Educació); Òscar Prieto (professor del Departament de Pedagogia) i Miquel Toll (imputat i membre del Grup Antirepressiu)

A més a més, el proper 16 de Desembre es recordarà en forma d'homenatge solidari, les manifestants ferides per les càrregues policials i el nostre suport a les 12 imputades en una concentració i parlaments a les 12 hores davant del rectorat.

Valora
Vídeos
CarregaAntiavalotsClaustreUdG
Defensar l'educació no és delicte! #maltractaments16D
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid