Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
La CUP denuncia irregularitats en la gestió del Centre d’Acollida Turística de Teià, Alella, i el Masnou
25/11/2015 Política

La CUP El Masnou ha denunciat les irregularitats i els continuats incompliments de contracte que s’han produït, i encara avui dia es donen, en la gestió del Centre d’Acollida Turística de Teià, Alella, i el Masnou (CAT).

El CAT i el jaciment arqueològic Cella Vinaria de Teià són infraestructures públiques, la titular de la gestió de les quals és la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis d’Alella, el Masnou i Teià.

La formació ha manifestat que l’empresa concessionària no ha complert amb la seva responsabilitat. També ha assenyalat la motivació eminentment econòmica del concessionari, fent servir una fórmula empresarial poc justificable des del punt de vista de la necessitat del servei, però completament comprensible des del punt de vista fiscal.

D’altra banda, per part de la Mancomunitat i, per extensió, dels tres ajuntaments ha constatat que no s’ha complert amb la responsabilitat de gestió i de supervisió eficaç i eficient. "La manca de control és del tot escandalosa i inexplicable i només ens deixa dues opcions per a explicar tot plegat: o bé voluntat malintencionada, o bé ineptitud manifesta", ha remarcat.

La CUP ha afirmat que denunciarà sempre aquesta manera de gestionar els recursos públics. Recorda que «públic» significa que són de tothom, que els paguem tota la ciutadania i que ens han de fer un servei a totes. Però no ens quedarem només en la denúncia pública: lluitarem per acabar amb aquest model de gestió dels serveis i equipaments públics. I ho farà denunciant que aquestes pràctiques són corruptes perquè allunyen el servei públic de l’interès comú, i l’acosten a l’interès particular.

Demana que  la Mancomunitat doni explicacions convincents i que s’assumeixin les responsabilitats que no s’han assumit durant aquests anys. Cal que s’expliqui el perquè d’aquesta gestió, que es doni resposta als interrogants que hi ha oberts, que s’expliqui com pensen redreçar la situació. També demana que es facin les auditories que no s’han fet, que s’aporti la informació que manca a l’expedient i que s’expliqui detalladament, perfectament desglossades, quines quantitats ha ingressat la Mancomunitat del CAT, a més de quines quantitats li ha abonat al concessionari, del qual no tenen el coneixement dels beneficis que s'ha obtingut en l’explotació del servei.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid