Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Els treballadors d'EULEN en vaga indefinida presenten una moció als Ajuntaments per demanar el seu suport
20/11/2015 Laboral

El comitè de vaga d'EULEN ha informat que l’elèctrica Endesa subcontracta els serveis d’atenció al client. Actualment és Eulen qui té contractats aquests serveis, però a 1 de desembre canvia la concessió a Atento. Conseqüència d’aquest canvi de concessió 344 treballadors/es queden acomiadats/ades d’EULEN, per aquest motiu s'ha redactat una moció que presentaran als Ajuntaments per demanar el seu suport.

Les condicions de treball de les treballadores d’Eulen són actualment d’una mena d’esclavitud moderna legalitzada, amb sous baixos de menys de 900 euros, inseguretat i una pressió laboral, tant d’Endesa com de l’empresa subcontractada, amb l’obligació de donar una informació que sovint es parcial o que porta a l’equívoc al client que fa la gestió o demana explicacions. Una situació molt precària que es contradiu amb la necessitat d’un servei d’atenció al client per garantir la seva qualitat.

Cada nova concessió es una volta de rosca més a les ja degradades condicions de treball. La nova empresa, a les persones que agafi no té l’obligació de mantenir les condicions laborals, amb la qual cosa vivim una situació de degradació progressiva que va en detriment d’un servei fiable i rigorós com el que mereix el consumidor d’un servei essencial com és l’energia.

No és compatible la presentació de guanys com acaba de fer Endesa amb mantenir aquestes dures condicions de treball per les seves empreses subcontractades o amb el tall de llum a persones amb necessitats socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid