Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
docents en lluita
Els docents de les Illes recuperen la paga extraordinària de 2012 i els sexennis
27/11/2015 Laboral
La Mesa Sectorial d'Educació ha aprovat aquest dijous la proposta d'acord per a la recuperació de la paga extra corresponent a 2012 i dels sexennis per a funcionaris de carrera i interins, segons informa el dBalears

En concret, segons han explicat des del Govern, es proposa l'aixecament dels sexennis per al personal funcionari el mes de setembre de 2016 i també l'aixecament dels sexennis per al personal interí, així com la seva equiparació al setembre de 2016.

Segons han precisat des de l'Administració, això suposa que tant els docents interins com els funcionaris de carrera recuperen aquest complement en les mateixes condicions.

L'acord recull que els sexennis són complements per a formació permanent i complements específics anuals establerts per a tots els docents del territori espanyol i que els increments anuals són sempre els fixats en les diferents lleis de pressuposts.

Quant a la recuperació de la paga extraordinària de 2012, s'estableix que se n'abonarà el 12,5% el primer semestre del 2016 i que la resta, fins a arribar al 100%, es cobrarà com a màxim el gener de 2017.

Finalment, el document recorda que aquesta proposta d'acord sorgeix de la Mesa General d'Empleats Públics de l'Administració de la Comunitat autònoma de 28 octubre 2015.

El sindicat Alternativa, que no ha participat en la Mesa Sectorial, insisteix que cal que es convoqui el comitè de vaga de l’Assemblea de Docents per tal de tancar «definitivament el conflicte educatiu que va encetar el Govern anterior».

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid