Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Valeo no tancarà la planta de Martorelles

Tot i l'anunci de l'empresa, el treballadors han decidit mantenir la vaga indefinida a les portes de la planta vallesana

15/10/2015 Laboral

La direcció de Valeo ha comunicat aquest dijous als integrants del comitè d'empresa que deixa sense efectes la decisió de tancar la planta de Martorelles i traslladar la plantilla i l'activitat productiva a les instal·lacions de la multinacional a Saragossa. Ho ha anunciat el comitè d'empresa, que tanmateix ha decidit mantenir la vaga indefinida i continuar instal·lada a les portes de la planta vallesana, segons informava a primera hora de la nit el 324.cat.

Els sindicats han explicat que l'empresa ha fet aquest anunci durant l'acte de conciliació que s'ha celebrat a la tarda al Tribunal Laboral de Catalunya, després que els sindicats hagin presentat una demanda judicial per reclamar la nul·litat de l'ERO plantejat per l'empresa d'automoció. La multinacional, que preveia començar el trasllat a partir del 9 de novembre, ha instat el comitè a fer una nova reunió en la qual concretarà els seus nous plans per a la fàbrica vallesana.

El delegat de CCOO i membre del comitè d'empresa, Juan Giménez ha assegurat que que "després d'analitzar el contingut de la denúncia" dels sindicats, la companyia ha fet marxa enrere en la seva posició inicial de tancar la fàbrica vallesana i portar l'activitat a la capital aragonesa. Per Giménez, la decisió de la direcció és "el valor a la lluita de 80 dies" dels treballadors de la marca francesa.

La plantilla de Valeo a Martorelles va declarar-se en vaga indefinida el 28 de juliol, el dia que l'empresa va comunicar el tancament als sindicats, i des d'aquell dia van muntar un campament davant de la fàbrica.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid